ατομικό στρογγυλό σιέλ

€2.80 / τεμ

Κάντε την παραγγελία σας τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα ώστε να μην έχετε περιορισμένες επιλογές. Για επείγουσες παραγγελίες παρακαλώ καλέστε στο 210-7.600.600
 
2.80
80-20-0063
*αλλάζοντας τη βασική γεύση , βλέπετε τα επιπλέον υλικά στο πεδίο " επιπλέον υλικά "
*η επιλογή γεύσης και πρόσθετων υλικών δεν επηρεάζουν την τιμή
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "ατομικό στρογγυλό σιέλ" είναι 25".

Με επικάλυψη γλάσσου στο χρώμα της επιλογής σας και διακοσμητικό ζαχαρόπαστας (κ.σ.)
95-120 gr ανάλογα με τη γεύση.

Όροι παραδόσεων κατ' οίκον και αποστολών παραγγελιών

Οι παραγγελίες σας δεν είναι υποχρεωτικό να αποσταλούν. Μπορείτε να παραλάβετε από κάποιο κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Ταυτόχρονα όμως για τις παραγγελίες που θα αποσταλούν , η χιλιομετρική απόσταση και το κόστος αποστολής υπολογίζονται από το κεντρικό μας κατάστημα στον Καρέα όπου γίνεται και η παραγωγή.

Οι ώρες παραδόσεων είναι 9:00 - 17:00 και με απόκλιση μιας ώρας περίπου από την ώρα που δηλώνετε. Δηλώστε ως ώρα παραλαβής το λιγότερο μια (1) ώρα νωρίτερα από την καταληκτική. ( Για τις περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά )

Για γλυκά βάπτισης και γάμου με παράδοση σε Ιερό Ναό ή Δημαρχείο , παρακαλώ δηλώστε την ακριβή ώρα έναρξης του μυστηρίου έτσι ώστε να παραδοθούν με απόκλιση μισής ώρας.
( πχ Για έναρξη μυστηρίου 12:00 , η παράδοση γίνεται από 11:45 έως 12:15.

Οι παραδόσεις γίνονται μεμονωμένα και όχι ομαδικά δεδομένου ότι πρόκειται για πολύ ευαίσθητα προϊόντα και του ότι σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις απαιτείται παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα και περιοχή , πράγμα που καθιστά αδύνατη την μαζική αποστολή σε πολλούς πελάτες ταυτόχρονα έτσι ώστε να μειωθεί και το κόστος αποστολής.

Οι παραγγελίες που έχουν προορισμό μεγάλα εμπορικά κέντρα , πάρκα , πολυχώρους διασκέδασης ,κλπ , παραδίδονται έξω από αυτά , ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον οδηγό που θα σας καλέσει στο κινητό σας τηλέφωνο , όταν φτάσει έξω από το χώρο παράδοσης.
( Allou Fun Park , Metro Mall , The Mall , Mc Arthur , Αττικό ζωολογικό Πάρκο , Blanos Σπάτα , κλπ )

Αποστέλλονται παραγγελίες που έχουν εξοφληθεί νωρίτερα , με μετρητά ή κάρτα σε κάποιο μας κατάστημα , με τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα με on line αγορά .