προφίλ

Η Εταιρία "ΤΣΙΡΟΥ" από το 1956 δραστηριοποιείται στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής. Απο την ιδρυσή της η εταιρία κινείται πάνω σε τρεις βασικούς άξονες: Ποιότητα, Ποικιλία και Άψογη Εξυπηρέτηση.

Στα καταστήματα της Εταιρίας διατίθενται μεγάλη γκάμα γλυκών που συνεχώς ανανεώνεται σύμφωνα με τις τάσεις και τις προτιμήσεις του κοινού. Τα περισσότερα προϊόντα είναι εντελώς χειροποίητα και χρησιμοποιούνται τα αγνότερα υλικά χωρίς κανένα τύπο συντηρητικών ουσιών.

Η Εταιρία "ΤΣΙΡΟΥ" διαθέτει τμήμα CATERING για κάθε τύπου εκδηλώσεις και τμήμα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΔΩΡΟΥ με καλάθια και συνθέσεις εξαιρετικής πρωτοτυπίας & επιμέλειας. Η παραγωγή γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας στον Καρέα, συνολικού εμβαδού 1.000 m2 με εκπαιδευτικό κέντρο και πρότυπες αποθήκες συνολικού όγκου 2000 m3.

πιστοποιητικά - βραβεία

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1960 τα Ζαχαροπλαστεία Τσίρου έχουν διακριθεί και βραβευτεί για τα προϊόντα και τα καταστήματα τους. Έτσι θέλοντας συνεχώς να ακολουθούμε τις εξελίξεις σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, το 2004 και όντας ο αποκλειστικός τροφοδότης του Ολυμπιακού ξενοδοχείου τότε ATHENS HILTON αλλά και άλλων μεγάλων ξενοδοχείων της Αθήνας καθώς και του Προεδρικού Μεγάρου, η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε για την εφαρμογή HACCP και ISO 9001 : 2000 ενώ στη συνέχεια ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με το ISO 22000 που περιλαμβάνει και τις νέες οδηγίες HACCP.

Κάποιες από τις διακρίσεις μας :
  • 1o Βραβείο βιτρίνας, περιοδικό " Ταχυδρόμος", 1975
  • 1ο Βραβείο βιτρίνας, Δήμος Ζωγράφου, 1975
  • Βραβείο συμμετοχής για την Αρτόζα, 1991
  • 1ο Διεθνές βραβείο, "The Arch of Europe"

ISO-9001 HACCP ISO-22000

κοινωνικό έργο

Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών μέσω εκπτωτικών καρτών και χορηγίες σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες και σε συνεργαζόμενες εταιρείες. Ενθαρρύνουμε συλλόγους και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις με χορηγίες γλυκών αλλά και με δωρεές σε φιλόπτωχα ταμεία και ιδρύματα. Στηρίζουμε τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας παρέχοντας δωρεάν χιλιάδες μερίδες γλυκών.

Δίνουμε χαρά στα παιδιά του σπιτιού του Καρέα, παρέχοντας δωρεάν, όλα τα γλυκά και τις τούρτες γενεθλίων, όλων των παιδιών.

Το χαμόγελο του παιδιού

Δημήτριος Τσίρος