μηχανή εκτύπωση σχήμα

€23.80 / kg

Παραγγείλτε 4 - 5 ημέρες νωρίτερα ώστε να μην έχετε περιορισμένες επιλογές. Για επείγουσες παραγγελίες καλέστε στο 210-7.600.600
 
90.44
10-20-1494
*με δύο φέτες παντεσπάνι σοκολάτας (στην σκέτη γαλλική κρέμα είναι βανίλιας )
*αλλάζοντας τη βασική γεύση , βλέπετε τα επιπλέον υλικά στο πεδίο " επιπλέον υλικά "
*η επιλογή γεύσης και πρόσθετων υλικών δεν επηρεάζουν την τιμή
​Γράψτε το όνομα που θέλετε να αναγράφεται
+

Οι γεύσεις δεν επηρεάζουν τις τιμές των τουρτών.
Η παραγωγή της τούρτας σας ξεκινάει μια ημέρα πριν την παράδοση ( το παντεσπάνι νωρίτερα )και χρησιμοποιούνται μόνο φρέσκα υλικά.

Όλες οι τούρτες παράγονται μετά από την παραγγελία σε όποια από τις διαθέσιμες γεύσεις κάθε κατηγορίας.

Οι μερίδες στις τούρτες σε σχήμα κυμαίνονται στις 8-9 ανάλογα με τη γεύση που επιλέγεται.

Κάντε την παραγγελία σας αφού καταλήξετε οριστικά για το βάρος και τη γεύση που επιθυμείτε διότι για τις τούρτες της κατηγορίας αυτής , ψήνεται παντεσπάνι σε μέγεθος , σχήμα και γεύση ειδικά για την παραγγελία σας και δεν μπορούν δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές αργότερα από τρείς ημέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής της τούρτας.

Οι τούρτες γενεθλίων σε σχήμα είναι τούρτες που παράγονται από πατρόν δύο ή τριών διαστάσεων και η όποια αυξομείωση στα κιλά επιτυγχάνεται με την διαφοροποίηση του ύψους. Είναι εντελώς χειροποίητες και για το λόγο αυτό , πολλές φορές το τελικό βάρος μπορεί να διαφέρει από τα όρια που έχουν τεθεί κατά την παραγγελία σας. Έχουν επικάλυψη ελαφριά σαντυγή και λίγη ζαχαρόπαστα ή ζελέ όπου αυτό απαιτείται.

Οδηγός μεριδοποίησης

Οι τούρτες σε σχήμα λόγω του ιδιόμορφου σχήματος τους , προτείνεται να τεμαχίζονται σαν να ήταν τετράγωνες , έτσι ώστε να βγουν τα περισσότερα κομμάτια τετράγωνα.

Όροι παραδόσεων κατ' οίκον και αποστολών παραγγελιών

Οι παραγγελίες σας δεν είναι υποχρεωτικό να αποσταλούν. Μπορείτε να παραλάβετε από κάποιο κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Ταυτόχρονα όμως για τις παραγγελίες που θα αποσταλούν , η χιλιομετρική απόσταση και το κόστος αποστολής υπολογίζονται από το κεντρικό μας κατάστημα στον Καρέα όπου γίνεται και η παραγωγή.

Οι ώρες παραδόσεων είναι 9:00 - 17:00 και με απόκλιση μιας ώρας περίπου από την ώρα που δηλώνετε. Δηλώστε ως ώρα παραλαβής το λιγότερο μια (1) ώρα νωρίτερα από την καταληκτική. ( Για τις περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά )

Για γλυκά βάπτισης και γάμου με παράδοση σε Ιερό Ναό ή Δημαρχείο , παρακαλώ δηλώστε την ακριβή ώρα έναρξης του μυστηρίου έτσι ώστε να παραδοθούν με απόκλιση μισής ώρας.
( πχ Για έναρξη μυστηρίου 12:00 , η παράδοση γίνεται από 11:45 έως 12:15.

Οι παραδόσεις γίνονται μεμονωμένα και όχι ομαδικά δεδομένου ότι πρόκειται για πολύ ευαίσθητα προϊόντα και του ότι σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις απαιτείται παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα και περιοχή , πράγμα που καθιστά αδύνατη την μαζική αποστολή σε πολλούς πελάτες ταυτόχρονα έτσι ώστε να μειωθεί και το κόστος αποστολής.

Οι παραγγελίες που έχουν προορισμό μεγάλα εμπορικά κέντρα , πάρκα , πολυχώρους διασκέδασης ,κλπ , παραδίδονται έξω από αυτά , ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον οδηγό που θα σας καλέσει στο κινητό σας τηλέφωνο , όταν φτάσει έξω από το χώρο παράδοσης.
( Allou Fun Park , Metro Mall , The Mall , Mc Arthur , Αττικό ζωολογικό Πάρκο , Blanos Σπάτα , κλπ )

Αποστέλλονται παραγγελίες που έχουν εξοφληθεί νωρίτερα , με μετρητά ή κάρτα σε κάποιο μας κατάστημα , με τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα με on line αγορά .